Transgender Day of Remerbrance 2022

Let’s remember victims of transfobia, trans hate and violence against transgender people! Everyone has right to live without fear, without hate, without violence and without discrimination! Let’s protect and fight for equal rights for love, be and live! LGBTQIA+ community is always beautiful in all of the colours of rainbow!

Muistetaan transfobian, trans vihan ja trans-ihmisisiin kohdistuvan väkivallan uhreja! Kaikilla on oikeus elää ilman pelkoa, ilman vihaa, ilman väkivaltaa ja ilman syrjintää! Taistellaan tasavertaisesta oikeudesta rakastaa, olla ja elää! LGBTQIA+ yhteisö on aina kaunis kaikissa sateenkaaren väreissä!

🏳️‍🌈🏳️‍🌈🌈☮️🆓❤️🧡💛💚💙💜🖤🖤💜💙💚💛🧡❤️🆓☮️🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈

Kategoriat Yleinen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close