National Mental Health Week 2022

Next week are national mental health week. So let’s take good care of our minds, well-being and health and also from the planet earth! We all have mental health so we should take good care of it and good care of each others and well-being of the earth! Nature and arts are good for mental health! Peace, love, respect, equality, rights, hope, sustainability, well-being and conservation of nature! Have a great mental health week and let’s be kind!

Ensi viikko on kansallinen mielenterveysviikko. Joten pidetään hyvää huolta mielistämme, hyvinvoinnistamme ja terveydestä me sekä planeetta maasta! Meillä kaikilla on mielenterveys, joten meidän pitäisi pitää hyvää huolta siitä, hyvää huolta toisistamme ja maailmasta! Luonto ja taiteet ovat hyvästä mielenterveydelle! Rauhaa, rakkautta, kunnioitusta, tasa-arvoa, oikeuksia, toivoa, kestävyyttä, hyvinvointia ja luonnonsuojelua! Erinomaista mielenterveysviikkoa ja ollaan kilttejä!

❤️🧡💛💚💙💜🖤🖤💜💙💚💛🧡❤️❤️🧡💛💚💙💜🖤🖤💜💙💚💛🧡❤️❤️🧡💛💚💙💜🖤🖤💜💙💚💛🧡❤️❤️🧡💛💚💙💜🖤

Kategoriat Yleinen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close