National Day of civic participation and non-profit organisations 2022

On tomorrow is national day of civic participation and non-profit organisations. We all can do something for the world! So time to act is right now! Let’s save the planet earth! There are a lot of different kind of non-profit organisations all over the world so just pick one and start the change. And celebrate civic participation and non-profit organisations just because they deserves it!

Huomenna on kansallinen kansalaisvaikuttamisen sekä järjestöjen päivä. Me kaikki voimme tehdä jotakin maailman puolesta! Joten on aika toimia juuri nyt! Pelastetaan planeetta maa! On paljon erilaisia järjestöjä ympäri maailman, joten valitaan jokainen yksi ja aloitetaan muutos. Ja juhlistetaan kansalaisvaikuttamista sekä järjestöjä, ihan vain koska ne ansaitsee sen!

☮️☮️❤️🧡💛💚💙💜🖤🌍🌎🌏🏳️‍🌈🇪🇺🇺🇳☮️☮️🇺🇳🇪🇺🏳️‍🌈🌏🌎🌍🖤💜💙💚💛🧡❤️☮️☮️

Kategoriat Yleinen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close