International Day of Peace 2022

Tomorrow is the day of international day of peace. The world needs right now peace, equality, rights, justice, safety, respect, love, care and freedom. Also nature conservation and sustainable well-being are important for peace. I wish world peace as soon as possible all around the globe and in the way when it lasts forever! Have a nice peace day!

Huomenna on kansainvälinen rauhan päivä. Maailma tarvitsee juuri nyt rauhaa, tasa-arvoa, oikeuksia, oikeudenmukaisuutta, turvaa, kunnioitusta, rakkautta, välittämistä ja vapautta. Luonnonsuojelu ja kestävä hyvinvointi ovat myös tärkeää rauhalle. Toivon maailman rauhaa mahdollisimman pian ympäri maapallon tavalla, joka kestää ikuisesti! Hyvää rauhan päivää!

☮️☮️☮️☮️🇺🇳🇪🇺🏳️‍🌈🌏🌎🌍❤️🧡💛💚💙💜🖤🌍🌎🌏🏳️‍🌈🇪🇺🇺🇳☮️☮️☮️☮️

Kategoriat Yleinen

Vastaa

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close