World Animal Day 2022

On tuesday we have the world animal day. And next week are also national animal week. Let’s take good care of animals and also protect them! Animals makes the world so much better place! Let’s respect rights of animals! Let’s save the animals and the earth! Have a nice and animalistic week!

Tiistaina on maailman eläinten päivä. Ensi viikko on kansallinen eläinten viikko. Pidetään eläimistä hyvää huolta ja suojellaan niitä! Eläimet tekevät maailmasta niin paljon paremman! Kunnioitetaan eläinten oikeuksia! Pelastetaan eläimet ja maailma! Hyvää ja eläimellistä viikkoa!

☮️❤️🧡💛💚💙💜🖤🌍🌎🌏🏳️‍🌈🇪🇺🇺🇳🐻🦆🐺🦊🐒🐈🐕🐎🐆🐅🦓🦌🐂🐃🐄🐖🐗🐏🐑🐐🐪🐫🦒🐘🦏🐁🐀🐹🐇🐿️🦔🦇🐨🐼🐾🗺️🦃🐔🐓🐥🐦🐧🕊️🦅🦉🐸🐊🐢🦎🐍🐋🐬🐟🐠🐡🦈🐙🐌🦋🐛🐜🐝🐞🦗🕷️🦂🇺🇳🇪🇺🏳️‍🌈🌏🌎🌍🖤💜💙💚💛🧡❤️☮️

Kategoriat Yleinen

Vastaa

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close