World Environment Day 2021

Saturday 5th of june are the world environment day. Let’s always remember to take good care of environment and respect it, protect it and cherish it! Conservation of nature and environment are critically important to our lives and our future. Let’s take in control climate change, biodiversity loss and pollutions once and for all! Let’s make the planet earth green, blue, clean and safe again! Let’s all the colours of the world shine bright forever! Everyone, have a great environment day and enjoy from the nature!

Lauantaina 5.kesäkuuta on maailman ympäristöpäivä. Muistetaan aina pitää hyvää huolta ympäristöstä ja kunnioitetaan sitä, suojellaan sitä ja vaalitaan sitä! Luonnon- ja ympäristönsuojelu on erittäinen tärkeää meidän elämille ja tulevaisuudellemme. Otetaan ilmastonmuutos, luonnon monimuotoisuuden heikkeneminen ja saasteet hallintaan kerta kaikkiaan! Tehdään planeetta maasta jälleen vihreä, sininen, puhdas ja turvallinen! Antaa maailman kaikkien värien loistaa kirkkaana! Kaikille oikein mukavaa ympäristöpäivää sekä nauttikaa luonnosta!

Sydän, Lehdet, Puutarha, Bush, Sydämen Muotoon, Rakkaus
Luonne, Kasvi, Puu, Puissa, Vihreä, Ekologinen
Kategoriat Yleinen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close