Wish for better and Midsummer/ Toive paremmasta ja Juhannus

Let’s take great care from the soft values, nature, environment, animals, plants, human rights, minorities, cultures, arts, health, safety, peace, equality, sustainable development and diversity all over the world now and forever! Let’s make the earth better place again for everyone! Come on act now for the better future! Stop the climate change, nature loss, violence, discrimination and pollutions! Take good care about your mental health!

Enjoy and have an amazing summer 2021! Peace, love, respect, humanity, sociality, rights, equality, safety, diversity, arts, cultures, health, sustainability and conservation of the nature to the world! Let all the colours of the world shine bright and proudly now and always! Spice up your life and let your heart go on! Let’s make the world green, blue, red and soft with full of rainbows and northern lights!

Also have a great Midsummer fest!

Pidetään erinomaista huolta pehmeistä arvoista, luonnosta, ympäristöstä, eläimistä, kasveista, ihmisoikeuksista, vähemmistöistä, kulttuureista, taiteista, terveydestä, turvallisuudesta, rauhasta, tasa-arvosta, kestävästä kehityksestä ja monimuotoisuudesta ympäri maailman nyt ja aina! Tehdään maailmasta jälleen parempi paikka kaikille! Tomi nyt ja heti paremman tulevaisuuden puolesta! Pysäytetään ilmastonmuutos, luontokato, väkivalta, syrjintä ja saasteet! Pidetään hyvää huolta mielenterveydestä!

Nauti ja vietä upea kesä 2021! Rauhaa, rakkautta, inhimillisyyttä, yhteisöllisyyttä, oikeuksia, tasa-arvoa, turvaa, taiteita, kulttuureja, terveyttä, kestävyyttä ja luonnonsuojelua nyt ja ikuisesti! Annetaan kaikkien maailman värien loistaa kirkkaasti ja ylpeästi nyt ja ikuisesti! Maustetta elämään ja antaa sydämen viedä! Tehdään maailmasta vihreä, sininen, punainen ja pehmeä sekä täyteen sateenkaaria ja revontulia!

Myös oikein hyvää Juhannusta!

Maailman, Harmonia, Mantereella, Earth, Toivoa, Rauha
Tekstiili, Väri, Värikkäitä, Kangas, Rakenne
Luonto, Nisäkäs, Eläinten, Eläinten Maailman, Söpö
Järvi, Suomi, Luonne, Vesi, Pohjoismaat, Taivas, Metsä

Kategoriat Yleinen

Vastaa

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close