Pride Month 2021

It’s pride month 2021! There is still a lot of work to do for free, safe and equal world. Love is love! Be always proudly yourself! And let others be who they really are. I hope that everybody has a great and colourful month! Peace, love, respect and unity for all! And always support lgbtqia+people!

On pride kuukausi 2021! On vielä paljon tehtävää kaikille vapaan, turvallisen ja yhdenvertaisen maailman puolesta. Rakkaus on rakkautta! Ole aina ylpeästi oma itsesi! Ja annan toisten olla sitä mitä ovat. Toivottavasti kaikille tulee hyvä ja värikäs kuukausi! Rauhaa, rakkautta, kunnioitusta sekä yhteenkuuluvuutta kaikille! Ja aina tue lgbtqia+ ihmisiä!

🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈

🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈

Kategoriat Yleinen

Vastaa

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close