Mental Health Awarness Month

May have been mental health awarness month. Be you and do what you love! Take care of your mental health. Don’t be ashamed or scared with your mental health problems! There are support and help always around. You always can learn to live with them and have amazing life no matter what! Nature, environment, art and culture in every shape of them are good to your health! Hope you had nice month! And I hope that you stay fine and healthy and safe and sane!

Toukokuu on ollut mielenterveyden tiedostamisen kuukausi. Ole oma itsesi ja tee sitä, mitä rakastat! Pidä huolta mielenterveydestäsi. Älä häpeä, äläkä pelkää mielenterveysongelmiasi! Tukea ja apua on aina olemassa. Pystyt aina oppimaan elämään ongelmiesi kanssa ja elää upeaa elämää kaikesta huolimatta! Luonto, ympäristö, taide ja kulttuuri kaikissa muodoissaan ovat hyödyksi terveydellesi! Toivottavasti mennyt kuukausi oli hyvä sinulle! Toivottavasti elämäsi pysyy hyvänä, pysyt terveenä, turvassa sekä järjissäsi!

Kategoriat Yleinen

Vastaa

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close