Mental Health Art Week 2021

Next week, 24.05-30.05.2021, are mental health art week. Art and culture has great impacts to your mental health. So let’s keep doing arts and cultures forever! Also nature, environment and animals has good impact to your mental health. So protect and respect the planet earth! Keep good care of your mental health!

Ensi viikko, 24.05-30.05.2021, on Hyvää Mieltä Kulttuurista Toimintaviikko. Taiteella ja kulttuurilla on positiivisia vaikutuksia mielenterveyteen. Joten jatketaan taiteilua ja kulttuuria ikuisesti! Myös luonnolla, ympäristöllä ja eläimillä on positiivisia vaikutuksia mielenterveyteen. Joten suojellaan ja kunnioitetaan planeetta maata! Pitäkää hyvää huolta mielenterveydestänne!

Kategoriat Yleinen

Vastaa

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close