Mental Health Week

This week is National mental health week in Finland. Take good care of your loved ones and yourself, now and always! Good, fair, equal, natural and sustainable lives for everyone! Peace, love and an amazing mental health week for everybody! 👍🙂

Tämä viikko on Suomessa kansallinen mielenterveysviikko. Pitäkää rakkaistanne sekä itsestänne, nyt ja aina! Hyvä, reilu, tasa-arvoinen, luonnollinen ja kestävä elämä kaikille! Rauhaa, rakkautta ja mahtavaa mielenterveysviikkoa kaikille! 👍🙂

Kategoriat Yleinen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close