Eurovision Song Contest 2021

Hello, there will be eurovision on next year, because EBU which are organizing the contest has promised so. And there have been made 4 different ways to make it happen in May 2021. 41 countries are participating. Which are those same countries, which would have been participating if contest would have been organized in this year.

So everyone, have an amazing eurovision season! 🙂 And by the way Finland has chosen 7 canditates into local preselection final. Those chosen ones will be announced in january. And final itself will be in february.

Melanie Chisholm has released new album. The album is called Melanie C and it is great music. 🙂

Terve, ensi vuonna tulee olemaan Euroviisut, koska viisuja järjestävä EBU on niin luvannut. On tehty 4 eri suunnitelmaa, jotta niin tapahtuu toukokuussa 2021. 41 maata osallistuu viisuihin. Samat maat, jotka olisivat tänä vuonna osallistuneet, jos viisut olisi tänä vuonna järjestetty.

Joten kaikille upeaa viisu-kautta! 🙂 Ja muuten Suomi on valinnut 7 ehdokasta paikalliseen karsintafinaaliin. Valitut julkaistaan tammikuussa. Itse finaali on helmikuussa.

Melanie Chisholm on julkaissut uuden albumin. Albumin nimi on Melanie C ja se on erinomaista musiikkia. 🙂

Kategoriat Yleinen

Vastaa

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close