Results of the Eurovision Song Contest 2023

What an amazing evening and whole week we had with Eurovision 2023! Thank very much EBU / European Broadcasting Union, Liverpool, BBC, United Kingdom, Ukraine and UA:PBC. What a great show indeed! And here are the results! Congratulations to Sweden and Loreen with song called ”Tattoo”. See you next time in Sweden at Eurovision Song Contest 2024!

Mikä hieno ilta ja koko viikko saatiin Euroviisujen 2023 kanssa! Kiitos paljon EBU / Euroopan Yleisradio Unioni, Liverpool, BBC, Iso-Britannia, Ukraina ja UA:PBC. Miten upea show oli tosissaan! Ja tässäpä tulokset! Onnea Ruotsille, Loreenille ja hänen laululleen nimeltä ”Tattoo”. Nähdään ensi kerran Ruotsissa Eurovision Laulukilpailun 2024 merkeissä!

TOP10

  1. Sweden 583 points
  2. Finland 526
  3. Israel 362
  4. Italy 350
  5. Norway 268
  6. Ukraine 243
  7. Belgium 182
  8. Estonia 168
  9. Australia 151
  10. Czechia 129
Kategoriat Yleinen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close