Best wishes to the planet earth! Parhain toivein maapallon puolesta!

Peace, love, respect, hope, care, wel-being, health, humanity, friendliness, safety, freedom, pacifism, equality, rights, unity, democracy, sociality, multiculturalism, arts, creativity, colours, science, environmentalism, sustainability and conservation of nature to the whole world! Let’s act now and save the planet earth! And everyone have a nice summer 2023!

Rauhaa, rakkautta, kunnioitusta, toivoa, välittämistä, hyvinvointia, terveyttä, inhimillisyyttä, ystävyyttä, turvaa, vapautta, pasifismia, tasa-arvoa, oikeuksia, yhdenvertaisuutta, demokratiaa, yhteisöllisyyttä, monikulttuurisuutta, taiteita, luovuutta, värikkyyttä, tieteitä, ympäristöystävällisyyttä, kestävyyttä ja luonnonsuojelua kaikkialle maailmaan! Toimitaan nyt ja pelastetaan planeetta maa! Ja kaikille myös mukavaa kesää 2023!

Free Cartography Chromatic vector and picture

Kategoriat Yleinen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close