Best wishes to the planet earth! Parhain toivein maapallon puolesta!

Peace, love, respect, hope, care, wel-being, health, humanity, friendliness, safety, freedom, pacifism, equality, rights, unity, democracy, sociality, multiculturalism, arts, creativity, colours, science, environmentalism, sustainability and conservation of nature to the whole world! Let’s act now and save the planet earth! And everyone have a nice summer 2023!

Rauhaa, rakkautta, kunnioitusta, toivoa, välittämistä, hyvinvointia, terveyttä, inhimillisyyttä, ystävyyttä, turvaa, vapautta, pasifismia, tasa-arvoa, oikeuksia, yhdenvertaisuutta, demokratiaa, yhteisöllisyyttä, monikulttuurisuutta, taiteita, luovuutta, värikkyyttä, tieteitä, ympäristöystävällisyyttä, kestävyyttä ja luonnonsuojelua kaikkialle maailmaan! Toimitaan nyt ja pelastetaan planeetta maa! Ja kaikille myös mukavaa kesää 2023!

Free Cartography Chromatic vector and picture

Kategoriat Yleinen

Vastaa

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close