Eurovision Week 2023, Liverpool, UK

Hello! Moikka! Bonjour! Hejsan!

It is officially the week of the Eurovision Song Contest 2023. And it is happening live in Liverpool, United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland. On tuesday we will have the first semi-final and on thuersday the second semi-final. The Grand Final of the Eurovision Song Contest 2023 will be in saturday evening! So amazing and exciting eurovision week ahead of us! Everyone have great eurovision week 2023! And let the best be the winner at the end! Let’s just enjoy and have fun with eurovision! Eurovision are the best thing ever!

On virallinen Eurovision Laulukilpailu 2023 viikko. Ja se tapahtuu livenä Liverpoolissa, Iso-Britannian ja Pohjois-Irlannin Yhdistyneissä Kuningaskunnissa. Tiistai saamme ensimmäisen semifinaalin ja torstaina on toisen semifinaalin vuoro. Eurovision laulukilpailun 2023 Suuri Finaali on vuorossa lauantai iltana! On erittäin hieno ja jännittävä euroviisu viikko edessämme! Kaikille oikein mahtavaa euroviisu viikkoa! Ja antaa parhaan lopulta voittaa! Nautitaan ja pidetään hauskaa euroviisujen parissa! Euroviisut ovat paras juttu ikinä!

http://www.eurovision.tv

Thank you and Goodbye! Kiitos ja Heippa! Merci et Au Revoir! Tack och Adjö!

Kategoriat Yleinen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close