Spring – Kevät – Vår – Printemps 2023

It totally is spring time! It is getting warmer and nature is getting full of life! I just love spring! Everybody have an amazing spring time! Eurovision Song Contest 2023 in Liverpool, United Kingdom are just around the corner, which are very exciting! Everyone have a colourful spring time with a lot of sunshine! Peace, love, equality and respect! Be you, be creative and be natural! Together we are strong! Let’s act now and save the planet earth!

On todellakin kevään aika! On koko ajan lämpimämpää ja luonto on heräämässä täyteen eloonsa! Minä niin rakastan kevättä! Upea kevättä kaikille! Eurovision Laulukilpailu 2023 Liverpoolissa, Iso-Britanniassa on aivan nurkan takana, mikä on mieletöntä! Kaikille oikein värikästä kevättä, runsaalla auringonpaisteella! Rauhaa, rakkautta, tasa-arvoa ja kunnioitusta! Ole sinä, ole luova ja ole luonnollinen! Yhdessä olemme vahvoja! Toimitaan nyt ja pelastetaan planeetta maa!

Kategoriat Yleinen

Vastaa

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close