World Mental Health Day 2021

Today is world mental day. Always take great care of your mental health and others aswell! Do things which gives you joy and things you are very interested. Be bravely and proudly yourself. Let others be who they really are. And always support peace, safety, equality and human rights. Respect and humanity are important. Nature, environment, animals, art and culture are also great for your mental health. Remember, all emotions and feelings are ok to have! Have a nice day and stay in good mental health! Love and be loved!

Tänään on maailman mielenterveyspäivä. Aina pidä erinomaista huolta mielenterveydestäsi ja toisten mielenterveydestä myös. Teen asioita, joista saat nautintoa ja asioita joista olet kiinnostunut kunnolla. Ole rohkeasti ja ylpeästi oma itsesi. Anna toisten olla sellaisia kuin ovat. Ja aina tue rauhaa, turvaa, tasa-arvoa ja ihmisoikeuksia. Kunnioitus ja inhimillisyys ovat tärkeitä. Luonto, ympäristö, eläimet, taide ja kulttuuri ovat erittäin hyväksi mielenterveydelle. Muista, kaikkia tunteita on ok tuntea! Hyvää päivää ja pysy hyvässä mielen terveydessä! Rakasta ja ole rakastettu!

🌞🌍🌎🌏🗺️🕊️❤️🧡💛💚💙💜🖤🏳️‍🌈☮️🗺️🌏🌎🌍🌞

Kategoriat Yleinen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close