Literature Day 2021

Today is the day of literature. Books are full of knowledge and entertainment so everyone should read them with thought and love! And libraries are amazing places! And always support your local book store! Have a nice literature day!

Tänään on kirjallisuuden päivä. Kirjat ovat täynnä tietoa ja viihdettä, joten kaikkien pitäisi lukea niitä ajatusella sekä rakkaudella! Ja kirjastot ovat mahtavia paikkoja! Ja aina tue paikallista kirjakauppaasi! Hyvää kirjallisuuden päivää!

📔📕📖📗📘📙📚📓📒

Kategoriat Yleinen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close