International Day of Peace 2021

Today really is the international day of peace. I wish peace, love and respect with friendliness to the whole world! And we all have to do everything we just can for peace and equality now and always! Peaceful and green planet is what we want and what for we are doing everything we can to have good life for everyone. Have a nice day! Peace!

Tänään tosiaan on kansainvälinen rauhan päivä. Toivotan rauhaa, rakkautta ja kunnioitusta sekä ystävällisyyttä koko maailmaan! Ja meidän täytyy tehdä kaikkemme nyt ja aina rauhan ja yhdevertaisuuden eteen! Rauhaisa ja vihreä maailma on se, mitä haluamme ja sitä minkä vuoksi teemme kaikkemme, jotta kaikki saisivat hyvän elämän. Hyvää päivää! Rauhaa!

🏳️☮️🕊️🗺️🌎🌏🌍✌️🏳️‍🌈❤️🧡💛💚💙💜🖤🌈🇺🇳🕊️☮️🏳️

Kategoriat Yleinen

Vastaa

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close