Week of Global Goals and Sustainable Development 2021

This week are both global goals and sustainable development week. 17 sustainable development global goals 2030 are made by united nations for equal, peaceful, safe, clean, green and sustainable world. So this is perfect time or week to celebrate and share the knowledge about global goals and sustainable development all around the world! Have a nice week! And always live in sustainable way!

Tämä viikko on sekä kestävän kehityksen tavoitteiden, että itse kestävän kehityksen viikko. 17 globaalia kestävän kehityksen tavoitetta 2030 on yhdistyneiden kansakuntien luoma ohjelma maailman muuttamiseksi yhdenvertaiseksi, rauhalliseksi, turvalliseksi, puhtaaksi, vihreäksi ja kestäväksi. Joten tämä on täydellinen aika tai viikko juhlistaa sekä lisätä tietoisuutta tavoitteista ja kestävästä kehityksestä! Viettäkää mukava viikko! Ja eletään aina kestävästi!

🇺🇳🇺🇳🇺🇳🇺🇳🌍🌏🌎🏳️‍🌈☮️❤️🧡💛💚💙💜🖤👍🕊️🌐🗺️🌈♻️🇺🇳🇺🇳🇺🇳🇺🇳

🇺🇳🇺🇳🇺🇳🇺🇳🇺🇳🇺🇳🇺🇳🇺🇳🇺🇳🇺🇳🇺🇳🇺🇳🇺🇳🇺🇳🇺🇳🇺🇳🇺🇳🇺🇳🇺🇳🇺🇳🇺🇳🇺🇳🇺🇳🇺🇳

Kategoriat Yleinen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close