Eurovision Song Contest 2021 Semi-final 1

We have result from the first semi-final of Eurovision Song Contest 2021. Azerbaijan, Belgium, Cyprus, Israel, Lithuania, Malta, Norway, Russia, Sweden and Ukraine were the 10 qualified countries from the first semi-final. Eurovision will continue on thursday evening with second semi-final. And the grand final is on saturday evening. Exciting, so exciting!

Meillä on tulokset vuoden 2021 Eurovision Laulukilpailun ensimmäisestä semifinaalista. Azerbaidzhan, Belgia, Kypros, Israel, Liettua, Malta, Norja, Venäjä, Ruotsi ja Ukraina olivat 10 jatkoon päässyttä maata ensimmäisestä semifinaalista. Euroviisut jatkuu torstaina illalla toisella semifinaalilla. Ja suuri finaali on vuorossa lauantaina illalla. Jännää, niin jännää!

🇦🇿🇧🇪🇨🇾🇮🇱🇱🇹🇲🇹🇳🇴🇷🇺🇸🇪🇺🇦👍✔️

Kategoriat Yleinen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close