Eurovision Song Contest 2021

It’s time for Eurovision 2021. This is official eurovision week. On tomorrow tuesday are first semi-final and on thursday are the second semi-final. It will be interesting to see which participants goes to final. The grand final are on saturday evening. And then we will found out who will be the winner of eurovision 2021. Exciting week indeed ahead all of us!

On aika Euroviisujen 2021. Tämä on virallinen euroviisu viikko. Huomenna tiistaina on ensimmäinen semifinaali ja torstaina on toinen semifinaali. Mielenkiintoista nähdä ketkä pääsee finaaliin. Suuri finaali on lauantaina illallalla. Ja silloin meille selviää kuka on vuoden 2021 euroviisujen voittaja. Jännittävä viikko edessämme!

🌞🙂❤️🕊️🏳️‍🌈☮️🌏🌎🌍👨‍🎤👩‍🎤🎉🎊🎈✨🎇🎆🎤🎶🇦🇱🇦🇹🇦🇺🇦🇿🇧🇪🇧🇬🇧🇻🇨🇭🇨🇵🇨🇾🇨🇿🇩🇪🇩🇰🇪🇪🇪🇸🇫🇮🇬🇧🇬🇪🇬🇷🇮🇪🇮🇱🇮🇸🇮🇹🇱🇹🇱🇻🇲🇩🇲🇰🇲🇹🇳🇱🇵🇱🇵🇹🇷🇴🇷🇸🇷🇺🇸🇪🇸🇮🇸🇲🇺🇦🇭🇷

Kategoriat Yleinen

Vastaa

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close