For our only one home, the planet earth!

Hi! We have only one life, one future and one planet earth. So let’s act now and save the life, future and planet earth, all of us together! Let’s make tomorrow better and brighter for people, for nature, for life, for future and for the whole planet earth! Peace, love, respect, solidarity, care, humanity, sustainability, hope, happiness, creativity, safety, freedom, justice, equality, unity, multiculturalism, protection of minorities, multiculturalism, rights, health, well-being and conservation of nature to the whole wide world! And also have a great new season of Eurovision Song Contest! And Christmas is just around the corner! Thank you and Bye!

Meillä on vain yksi elämä, yksi tulevaisuus ja yksi planeetta maa. Joten toimitaan nyt ja pelastetaan elämä, tulavaisuus ja planeetta maa kaikki yhdessä! Tehdään huomisesta parempi ja kirkkaampi ihmisille, luonnolle, elämälle, tulevaisuudelle sekä koko planeetta maalle! Rauhaa, rakkautta, kunnioitusta, välittämistä, inhimillisyyttä, kestävyyttä, toivoa, iloa, luovuutta, turvaa, vapautta, oikeudenmukaisuutta, tasa-arvoa, yhdenvertaisuutta, monimuotoisuutta, oikeuksia, terveyttä, vähemmistöjen suojelua, hyvinvointia sekä luonnonsuojelua koko mahtavaan maailmaan! Erinomaista uutta Eurovision Laulukilpailu kautta! Ja Joulukin on jo aivan piakkoin! Kiitos ja Heippa!

Kategoriat Yleinen

Vastaa

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close