Summer and Strawberries 2023 – Kesä ja Mansikat 2023

There has been announced the host city of the Eurovision Song Contest 2024 by EBU (European Broadcasting Union). Eurovision Song Contest 2024 will be held in Malmö, Sweden. Dates are for semi-finals 7th and 9th of May and for the Grand Final saturday 11th of May. And Luxembourg are back after 30 years of absence! We will have an amazing new eurovision year ahead of us!

In Suonenjoki we have in this week the biggest happening of the year. On friday 14th and on saturday 15th of July are Strawberry Festival 2023 of Suonenjoki. Great summery event with lots of strawberries! And on both days we have things and happenings all days long in all around town of Suonenjoki! Nature Moment and Friendship Service are in the festival market both days! Just enjoy from summer, nature, life, world and music!

On tehty julkistus koskien järjestäjä kaupunkia vuoden 2024 Eurovision Laulukilpailua ja sen teki EBU (Euroopan Yleisradio Unioni). Eurovision Laulukilpailu 2024 tullaan järjestämään Malmössä, Ruotsissa. Päivämäärät ovat semifinaaleille 7. ja 9.päivä Toukokuuta sekä Suurellle Finaalille lauantai 11.Toukokuuta. Ja Luxemburg palaa viisuihin 30 vuoden tauon jälkeen! Meillä on edessä upea euroviisu-vuosi!

Suonenjoella on tällä viikolla vuoden suuri tapahtuma tällä viikolla. Perjantaina 14.päivä ja lauantaina 15.päivä Heinäkuuta ovat Suonenjoen Mansikkakarnevaalit 2023. Hieno kesäinen tapahtuma runsain mansikoin! Ja molempina päivinä aamusta myöhäiseen iltaan ohjelmaa sekä tapahtumia ympäri Suonenjoen Kaupungin! Luontotuokio ja Ystävätoiminta ovat mukana karnevaalimarkkinoilla! Nautitaan kesästä, luonnosta, elämästä, maailmasta ja musiikista!

http://www.mansikkakarnevaalit.fi

Kategoriat Yleinen

Vastaa

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close