Winds of change – Muutoksen tuulet

Hello! Indeed winds of change are blowing in my life, in world and also in this site or page. All the old remains and a lot of new has come and still about to come. So keep your eyes open and keep on following The Jake’s World! Let’s make the future and the the world better and safer place for all and everyone! Peace, love, respect, rights, hope, humanity, safety, solidarity, care, multiculturalism, freedom, justice, health, equality, unity, sociality, pacifism, sustainability, creativity and conservation of the nature to the whole world! Let’s save the earth and believe in green and soft values forever! And there are only one moth until the Eurovision Song Contest 2023 in Liverpool! And the most of all it is spring time so have an amazing, sunny and warm spring! Let’s stay strong and let’s rise together to shine! Thanks and Goodbye! The Jake’s World.

Moikka! Muutoksen tuulet ovat puhaltaneet niin elämässäni kuin maailmassa ja myöskin tällä sivustolla tai sivulla. Kaikki vanha säilyy, mutta paljon uutta on tullut lisää ja tulee jatkossakin. Joten pitäkää silmät auki ja jatkakaa Jaken Maailman seuraamista! Tehdään tulevaisuudesta ja maailmasta parempi ja turvallisempi kaikkiaan sekä kaikille! Rauhaa, rakkautta, kunnioitusta, oikeuskia, toivoa, inhimillisyyttä, turvaa, solidaarisuutta, huolenpitoa, monikulttuurisuutta, vapautta, oikeudenmukaisuutta, terveyttä, tasa-arvoa, yhdenvertaisuutta, yhteisöllisyyttä, pasifismia, kestävyyttä, luovuutta sekä luonnonsuojelua koko maailmaan! Pelastetaan maa ja uskotaan vihreisiin sekä pehmeisiin arvoihin ikuisesti! Ja on vain yksi kuukausi Eurovision Laulukilpailuun 2023 Liverpoolissa! Ja ennen kaikkea on kevään aika, joten kaikille upeaa, aurinkoista ja lämmintä kevättä! Pysytään vahvana ja noustaan yhdessä loistoon! Kiitos ja Heippa! Jaken Maailma.

Kategoriat Yleinen

Vastaa

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close