World Freedom Day 2022

On tomorrow are the world freedom day! Let everyone have a freedom to be who ever they are! Let everyone have a freedom from violence and discrimination! Let everyone have a freedom to be equal and with full human rights! Let everyone have a freedom to live in peace and safe! Keep freedom of speech alive! Let us all be free and full of life! Let’s save the planet earth! Let’s stop climate change, nature loss, hate, discrimination and violence! Peace, love, respect, hope, rights, equality, solidarity, sustainability and conservation of nature! Have a nice freedom day!

Huomenna on maailman vapauspäivä! Annetaan kaikille vapaus olla sitä, mitä he ovat! Annetaan kaikille vapaus väkivallasta ja syrjinnästä! Annetaan kaikille vapaus olla tasa-arvoisia, yhdessä täysin ihmisoikeuksin! Annetaan kaikille vapaus elää rauhassa ja turvassa! Pidetään sananvapaus elossa! Annetaan meidän kaikkien olla vapaita ja täynnä elämää! Pelastetaan planeetta maa! Pysäytetään ilmastonmuutos, luontokato, viha, syrjintä ja väkivalta! Rauhaa, rakkautta, kunnioitusta, toivoa, oikeuksia, tasa-arvoa, solidaarisuutta, kestävyyttä ja luonnonsuojelua! Hyvää vapauden päivää!

🆓🇺🇳🏳️☮️🆓🇺🇳🕊️🌱✌️🆓🇪🇺🏳️‍🌈🆓❤️🧡💛💚💙💜🖤🆓🏳️‍🌈🇪🇺🆓✌️🌱🕊️🇺🇳🆓☮️🏳️🇺🇳🆓

Kategoriat Yleinen

Vastaa

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close