United Nations Day 2022

Have a great international United Nations day 2022! Let the UN live long! UN’s global sustainable development goals are great guidelines for all of us so act now and save the earth! Peace, love, respect, hope, equality, rights, sustainability, safety, freedom and protection of environment!

Erinomaista kansainvälistä Yhdistyneiden Kansakuntien päivää 2022! Eläköön YK pitkään! YK:n globaalit kestävän kehityksen tavoitteet ovat hienot ohjenuorat meille kaikille, joten toimi nyt ja pelastetaan maailma! Rauhaa, rakkautta, kunnioitusta, toivoa, tasa-arvoa, oikeuksia, kestävyyttä ja ympäristönsuojelua!

http://www.un.org

🌍🌎🌏🗺️🇺🇳🇺🇳🇺🇳🇺🇳🇺🇳🇺🇳🇺🇳🇺🇳🇺🇳🇺🇳🇺🇳🇺🇳🇺🇳🇺🇳🇺🇳🇺🇳🇺🇳🇺🇳🗺️🌏🌎🌍

Kategoriat Yleinen

Vastaa

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close