World Mental Health Day 2022

Let’s take good care of our mental health now and always! Let’s take good care of eachothers and ourselves! Let’s invest as much as possible to mental health services and work! And just celebrate mental health! Peace, hope, love, safety, justice, equality, creativity and respect with protection of environment! Have a nice mental health day!

Pidetään hyvää huolta mielenterveydestämme nyt ja aina! Pidetään hyvää huolta toisistamme ja itsestämme! Panostetaan mielenterveys palveluihin ja työhön niin paljon kuin mahdollista! Ja vaan juhlistetaan mielenterveyttä! Rauhaa, toivoa, rakkautta, turvaa, oikeudenmukaisuutta, tasa-arvoa, luovuutta ja kunnioitusta sekä luonnonsuojelua! Hyvää mielenterveyden päivää!

Kategoriat Yleinen

Vastaa

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close