Eurovision Song Contest 2023

Eurovision Song Contest 2023 will be held in Liverpool, United Kingdom. First semi-final will be at may 9th and second semi-final may 11th. The grand final will be at saturday May 13th. Eurovision 2023 will be organized together with Ukraine and United Kingdom. Best of luck to you UK! I’m sure that it will be great and exciting eurovision shows once again! Have a great eurovision year!

Eurovision Laulukilpailu 2023 tullaan järjestämään Liverpoolissa, Iso-Britanniassa. Ensimmäinen semifinaali on 9.toukokuuta ja toinen semifinaali on 11.toukokuuta. Suuri finaali on lauantaina 13.toukokuuta. Euroviisut 2023 tullaan järjestämään Ukrainan ja Iso-Britannian yhteistyönä. Parasta onnea Briteille! Olen varma, että tulee jälleen kerran hienot ja jännittävät viisu-showt. Hyvää euroviisu vuotta!

🇺🇦🇬🇧🇺🇦🇬🇧🇺🇦🇬🇧🇺🇦🇬🇧☮️🕊️🏳️‍🌈❤️🧡💛💚💙💜🖤🏳️‍🌈🕊️☮️🇺🇦🇬🇧🇺🇦🇬🇧🇺🇦🇬🇧🇺🇦🇬🇧

Kategoriat Yleinen

Vastaa

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close