World Refugee Day 2022

Today is the world refugee day! Every refugee deserves safe place to live when home has changed unsafe place! Let’s treat refugee with respect, undestanding and dignity! And let’s keep on working for that everybody can live in safety. Peace, love, respect, rights, hope and equality with dignity! Let’s also keep planet earth green, diverse, safe and clean! Have a nice refugee day!

Tänään on maailman pakolaispäivä! Jokainen pakolainen ansaitsee turvallisen paikan elää tilanteessa, jossa koti on muuttunut turvattomaksi! Kohdellaan pakolaisia kunnioituksella, ymmärryksellä ja ihmisarvoa kunnioittaen! Ja jatketaan töitä sen eteen, että kaikki voisivat elää turvassa. Rauhaa, rakkautta, kunnioitusta, oikeuksia, toivoa ja tasa-arvoa sekä ihmisarvon kunnioitusta! Pidetään myös planeetta maa vihreänä, monimuotoisena, turvassa ja puhtaana! Hyvää pakolaisten päivää!

🇺🇳🇺🇳🇺🇳🇺🇳🇪🇺🏳️‍🌈🗺️☮️❤️❤️☮️🗺️🏳️‍🌈🇪🇺🇺🇳🇺🇳🇺🇳🇺🇳

Kategoriat Yleinen

Vastaa

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close