International Day for Biological Diversity 2022

Tomorrow is international day for biological diversity. Day reminds for everyone of us importance of the biological diversity. Nature loss and climate change are heavily linked to eachothers so it is very important to take care both global problems at the same time! Just save the planet earth now!

Huomenna on kansainvälinen luonnon monimuotoisuuden päivä. Päivä muistuttaa meitä kaikkia luonnon monimuotoisuuden tärkeydestä. Luontokato ja ilmastonmuutos ovat vahvasti kytköksissä toisiinsa, joten on erittäin tärkeää hoitaa näitä molempia globaaleja ongelmia yhtäaikaisesti. Pelastetaan nyt vain planeetta maa!

🌍🌏🌎🇺🇳🇪🇺🏳️‍🌈☮️❤️🧡💛💚💙💜🖤🗺️🌲🌳🐅🐒🕊️🦅🦆🐬

Kategoriat Yleinen

Vastaa

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close