Eurovision Song Contest 2022 – Final result & Winner

Last night we had an amazing, great and very exciting grand final of the Eurovision Song Contest 2022 in Turin, Italy! Thank you for that and what a incrdible celebration we had aswell! And the winner is Ukraine! Congratulations! What a eurovision year we once more had! And a new eurovision is just around next corner. Forever the greatest Eurovision Song Contest!

Viime yönä saimma nauttia upeasta, hienosta ja erittäin jännittävästä Eurovision Laulukilpailun 2022 suuresta finaalista Torinossa, Italiassa! Kiitoksia siitä ja mitkä juhlallisuudet saimmekaan samalla! Ja voittaja on Ukraina! Onnea! Mikä viisu-vuosi olikin taas! Ja uusi viisu-vuosi on aivan seuraavan nurkan takana. Ikuisesti upein, Eurovision Laulukilpailu!

Kategoriat Yleinen

Vastaa

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close