Eurovision Song Contest 2022 is about to begin.

Indeed Eurovision Song Contest 2022 is about to begin in Turin, Italy! On tuesday we have the first semi-final and thursday second semi-final. Grand Final is on saturday. So very exciting week ahead of us! Have a great eurovision week! And also beautiful spring for everyone!

Todellakin Eurovision Laulukilpailu 2022 on valmiina alkamaan Torinossa, Italiassa! Tiistaina on ensimmäinen semifinaali ja torstaina toinen semifinaali. Suuri Finaali on lauantaina. Joten jännittävä viikko on edessämme! Hienoa euroviisu viikkoa! Ja kaunista kevättä myös kaikille!

Kategoriat Yleinen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close