Antiracism and Solidarity Week 2022

Today is international day for elimination of racism. And today starts week against racism and discrimination. This week is also week of solidarity. So what we need is humanity, acceptence, equality, solidarity and rights for all! Let’s make the whole world humane planet for all! Have a nice day and week of antiracism and solidarity!

Tänään on kansainvälinen rasismin vastainen päivä. Ja tänään alkaa rasismin ja syrjinnän vastainen viikko. Tämä viikko on solidaarisuuden viikko. Joten se mitä tarvitaan on inhimillisyyttä, hyväksyntää, tasa-arvoa, solidaarisuutta ja oikeuksia kaikille! Tehdään maailmasta inhimillinen planeetta kaikille! Hyvää antirasistista ja solidaarista päivää ja viikkoa!

☮️🇺🇳❤️🧡💛💚💙💜🖤🏳️‍🌈🗺️🌍🌎🌏🙂✌️🏳️🕊️🌹

Kategoriat Yleinen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close