Human Rights Day 2021

Today is the human rights day. So let’s keep on fighting for rights and respect them always. Animal rights are also very important and we all should respect those. Let’s make the world better, safer, fairer and greener and more equal, free, peaceful and sustainable as soon as possible! Have a nice rights day!

Tänään on ihmisoikeuksien päivä. Joten jatketaan taistelua oikeuksien puolesta ja kunnioitetaan niitä aina. Eläinten oikeudet ovat myös tärkeät ja meidän kaikkien tulisi myös niitä aina kunnioittaa. Tehdään maailmasta parempi, turvallisempi, reilumpi ja vihreämpi sekä tasa-arvoisempi, vapaampi, rauhallisempi, että kestävämpi niin nopeasti kuin mahdollista! Hyvää oikeuksien päivää!

☮️♥️🏳️‍🌈🌏🌎🌍🇺🇳🇪🇺❤️🧡💛💚💙💜🖤✌️👍🙂🌏🌎🌍🏳️‍🌈♥️☮️

Kategoriat Yleinen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close