International Day for Tolerance 2021

Today really is the day for tolerance! So everyone should be tolerant, kind, polite, respectful and do everything you can to make the world equal, safe, free, humane and good place for everybody. Always respect and fight for the human rights, all over the world! Peace, love and respect with protection of environment to the whole world, now and forever!

Tänään tosiaan kansainvälinen suvaitsevaisuuden päivä! Joten kaikkien olisi hyvä olla suvaitsevia, kilttejä, kohteliaita, kunnioittavia ja tehdä kaikkensa saadaksemme yhdenvertaisen, turvallisen, vapaan, inhimillisen ja hyvän paikan maailmasta meille kaikille. Aina kunnioita ja taistele ihmisoikeuksien puolesta kautta koko maailman! Rauhaa, rakkautta ja kunnioitusta sekä ympäristön suojelua koko maailmaan, nyt ja aina!

🕊️❤️🧡💛💚💙💜🖤🌍🌎🌏🌈☮️🏳️🏳️‍🌈🇺🇳🇪🇺🕊️

Kategoriat Yleinen

Vastaa

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close