Nature Week 2021

This week is official nature week. And on saturday are Finnish Nature Day 2021. Everyone, let’s do everything we just can for nature, environment, animals, plants, human and whole planet earth! Let’s protect and respect the nature and the earth. Have a nice natural week and always be creative!

Tämä viikko on virallinen luonnon viikko. Lauantaina on Suomen Luonnon Päivä 2021. Kaikki tehdään kaikkemme luonnon, ympäristön, eläinten, kasvien, ihmisten ja koko planeetta maan puolesta! Suojellaan sekä kunnioitetaan luontoa ja maata! Viettäkää mukavaa ja luonnollista viikkoa ja olkaa aina luovia!

❤️🧡💛💚💙💜🌈☮️👍🙂🌝🌞🌍🌎🌏🗺️🐵🦍🐶🐺🦊🐱🦁🐯🐴🦓🦌🐮🐷🐗🐏🐑🐐🐪🐫🦒🐘🦏🐭🐹🐰🐿️🦔🦇🐻🐨🐼🐾🦃🐔🐓🐥🐦🐧🕊️🦅🦆🦉🐸🐊🐢🦎🐍🐳🐬🐟🐠🐡🦈🐙🐚🐌🦋🐛🐜🐝🐞🦗🕷️🕸️🦂🌸💮🏵️🌹🌺🌻🌼🌷🌱🌲🌳🌴🌵🌾🌿☘️🍀🍁🍂🍃🍇🍈🍉🍊🍋🍌🍍🍎🍏🍐🍑🍒🍓🥝🍅🥥🥑🍆🥔🥕🌽🌶️🥒🥦🍄🥜🌰🦀🦐🦑🌄🌅🇫🇮🇪🇺🇺🇳

Kategoriat Yleinen

Vastaa

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close