International Day of the World’s Indigenous People 2021

Today is indeed international day of the world’s indegenous people. So we all should respect and learn from them and all the minorities all around the world! And the most definitely we should always treat indigenous people with huge respect! Just like anybody and everybody, all around the globe! Peace, love and respect with conservation of nature! Have a nice even more special day folks!

Tänään on kansainvälinen maailman alkuperäiskansojen päivä. Joten meidän kaikkien tulisi kunnioittaa heitä ja ottaa oppia heiltä ja kaikilta muilta vähemimmistöiltä! Meidän tulisi kohdella alkuperäiskansoja aina suurella kunnioituksella kuten ketä tahansa, ihan jokaista, kaikkialla ympäri maailman! Rauhaa, rakkkautta ja kunnioitusta sekä luonnonsuojelua! Hyvää vieläkin erityisempää päivää kaikille teille!

Kategoriat Yleinen

Vastaa

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close