Two special days on tomorrow

So on tomorrow we have both International Day Against Racism and International Day of Forests. So let’s stop racism once and for all right now! And keep forests alive, well-being and diverse places now and forever! So let’s make and keep the world diverse, equal, fair, sustainable and safe place! Peace, love and respect!

Todellakin huomenna on sekä Kansainvälinen Rasismin Vastainen Päivä, että Maailman Metsäpäivä. Joten tehdään stoppi kerta kaikkiaan rasismille heti! Ja pidetään metsät elossa, hyvinvoivina ja monimuotoisina paikkoina nyt ja ikuisesti! Tehdään tehdään ja pidetään maailma monimuotoisena, tasa-arvoisena, reiluna, kestävänä ja turvallisena paikkana! Rauhaa, rakkautta ja kunnioitusta!

🌏🌎🌍🕊️🌈☮️♥️🙂🖤💜💙💚🧡❤️🌲🌳🌴🚫

Kategoriat Yleinen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close