Week against racism and discrimination 2021

Today started the week against racism and discrimination. So let’s make the world free of racism and discrimination as soon as possible! Have a nice special week! Peace, love, respect, fairness and sustainability to the whole wide world!

Tänään on käynnistynyt rasismin ja syrjinnän vastainen viikko. Joten tehdään maailmasta vapaa rasismista ja syrjinnästä mahdollisimman pian! Hyvää erikoisviikkoa! Rauhaa, rakkautta, kunnioitusta, oikeudenmukaisuutta ja kestävää elämää ympäri koko maailman!

👍🙂♥️☮️🌈🕊️🌍🌎🌏

Kategoriat Yleinen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close