National Selection 2021 of Finland

Today Yle did released participants of Uuden Musiikin Kilpailu a.k.a. National Selection 2021 of Finland for the Eurovision Song Contest 2021. And they are Danny, Laura, Teflon Brothers x Pandora, Aksel Kankaanranta, Oskr, Blind Channel and Ilta. The final is on 20th of february in Tampere, Finland. Let the Best be the winner at the end!

Tänään Yle julkaisi osallistujat Uuden Musiikin Kilpailuun eli Suomen Euroviisukarsintaan 2021, josta siis valitaan Suomen edustaja Eurovision Laulukilpailuun 2021. Ja he ovat Danny, Laura, Teflon Brothers x Pandora, Aksel Kankaanranta, Oskr, Blind Channel ja Ilta. Finaali järjestetään 20.helmikuuta Tampereella. Olkoon paras voittaja lopulta!

🙂👨‍🎤👩‍🎤🎤🙂

Kategoriat Yleinen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close