World Mental Health Day

On october 10th are World Mental Health day. Keep great care of your mental health. And let’s put enough resourses to mental health work in the whole world. And make your life as good as possible for you. And do things which make you feel good and gets you pleasure and which are interesting for you. Have a great mental health day!

Lokakuun 10.päivä on Maailman Mielenterveyspäivä. Pidä erittäin hyvää huolta mielenterveydestäsi. Laitetaan nyt riittävästi resursseja mielenterveystyöhön kautta maailman. Ja tee elämästäsi mahdollisimman hyvä juuri sinulle. Ja asioita, jotka tuntuvat hyvältä sinusta ja joista saat nautintoa sekä jotka mielenkiintoisia juuri sinulle. Vietä oikein mahtava mielenterveyspäivä!

♥️☮️🌏🌎🌍🙂🌹🌈

Kategoriat Yleinen

Vastaa

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close